Palvelumme

Sisustussuunnittelu

Inmark &Interiors -sisustussuunnittelu: oli sitten sisustusprojektisi ja haaveesi laadultaan millainen tahansa, Inmark &Interiors suunnittelee ja dokumentoi tarvittavat tilamuutospiirustukset työkohteeseen.
Kauttamme myös sisustuskonsultointi, irtokaluste- ja materiaalisuunnitelmat. Myös julkitiloihin. 

Huoneistosaneeraukset

Inmark remontoi avaimet käteen-periaatteella huoneistoja ja liiketiloja tai toimeksiannosta riippuen joitakin saneerauksen osa-alueita. Teemme huoneistojen sisätilojen saneerauskokonaisuuksia sisältäen uusittavien pintojen purkamisesta aina loppusiivoukseen. Myös valtuutettujen ammattilaisten, kuten sähköasentajien ja vesieristäjien työt kuuluvat kokonaisuuteemme.

Kalusteasennukset

Inmark toteuttaa kalustusprojektit julkisten tilojen lisäksi huoneistoihin. Kalusteasennuspalvelun tyypillisin työ on keittiökalusteiden asennus. Asuntojen kiintokalusteiden lisäksi avustamme suunnittelussa sekä asennamme liiketiloihin, kuten laitoskeittiöihin, myymälätiloihin tai varastoihin hyllyköitä ja muita kalusteita tarpeen mukaan. Kokonaisprojekti on hallussa. 


Väliseinät

Inmark asentaa kipsilevyväliseiniä ja alakattoja asuntoihin, toimitiloihin ja julkisiin rakennuksiin. Työt sujuvat ammattitaitoisesti ja hyvässä synkronissa muiden ammattilaisten kanssa. Lopputuloksena on laadukas työn jälki, joka on tehty aikataulussa.

Vahinkosaneeraukset

Inmark saneeraa ikävien sattumusten aiheuttamat vahingot. Oli kyseessä vesivahinko tai muu sisätilojen käyttöä estävä tai haittaava vaurio, Inmark hoitaa saneerauksen purkutöistä luovutuskuntoon nopeasti ja luotettavasti.

Vuosikorjaukset

Inmark tekee vuosikorjaukset rakennusten ja huoneistojen sisätiloihin huolellisesti ja mahdollisimman vähän rakennusten normaalitoimintaa haittaavasti. Inmarkin vahva kokemuksen työn suunnitelmallisuudesta ja aikataulututuksesta ovat pohjana sujuvasti toteutettavalle työlle.