Palvelumme

Inmark on sisärakentamiseen erikoistunut yritys. Vuosikymmenten kokemuksella ja alan viimeisimpien säädösten ja toimintatapojen tuntemuksella olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen.


Huoneistosaneeraukset


Inmark saneeraa avaimet käteen-periaatteella huoneistoja ja liiketiloja tai toimeksiannosta riippuen joitakin saneerauksen osa-alueita. Teemme huoneistojen sisätilojen saneerauskokonaisuuksia sisältäen uusittavien pintojen purkamisesta loppusiivoukseen. Myös valtuutettujen ammattilaisten, kuten sähköasentajien ja vesieristäjien työt, kuuluvat kokonaisuuteemme.


Kalusteasennukset


Inmark toteuttaa kalustusprojektit julkisten tilojen lisäksi huoneistoihin. Kalusteasennuspalvelun tyypillisin työ on keittiökalusteiden asennus. Asuntojen kiintokalusteiden lisäksi avustamme suunnittelussa, sekä asennamme liiketiloihin, kuten laitoskeittiöihin, myymälätiloihin tai varastoihin hyllyköitä ja muita kalusteita tarpeen mukaan. Kokonaisprojekti on hallussa. 


Väliseinät


Inmark asentaa kipsilevyväliseiniä ja alakattoja asuntoihin, toimitiloihin ja julkisiin rakennuksiin. Työt sujuvat ammattitaitoisesti ja hyvässä synkronissa muiden ammattilaisten kanssa. Lopputuloksena on laadukas työn jälki, joka on tehty aikataulussa.


Vahinkosaneeraukset


Inmark saneeraa ikävien sattumusten aiheuttamat vahingot. Oli kyseessä vesivahinko tai muu sisätilojen käyttöä estävä tai haittaava vaurio, Inmark hoitaa saneerauksen purkutöistä luovutuskuntoon nopeasti ja luotettavasti.


Vuosikorjaukset


Inmark tekee vuosikorjaukset rakennusten ja huoneistojen sisätiloihin huolellisesti ja mahdollisimman vähän rakennusten normaalitoimintaa haittaavasti. Inmarkin vahva kokemuksen työn suunnitelmallisuudesta  ja aikataulututuksesta ovat pohjana sujuvasti toteutettavalle työlle.


Sisäkatot


Inmark asentaa järjestelmäsisäkattoja esimerkiksi kouluihin ja muihin julkisiin tiloihin. Tyypillisesti materiaalina on akustiikkalevy, mineraalikuitulevy tai kipsilevy. Asennus tapahtuu rakennussuunnitelman mukaisella materiaalilla ottaen yksityiskohtaisesti huomioon suunnitelman muunkin sisällön, esimerkiksi kattovalaistuksen ja huoltoaukot. Sisäkatot valmistuvat Inmarkin kokemuksen ansiosta nopeasti ja tarkasti.