Kalustuspalvelut

Kalustuspalvelumme kattavat koko ketjun kalusteiden valmistuksesta käyttövalmiin tilan luovutukseen. Opastamme, suunnittelemme, toimitamme ja asennamme tinkimättömällä ammattitaidolla, jotta valmistuvan tai saneeratun tilan elinkaari olisi mahdollisimman pitkä. Asenteenamme on, että olemme yhtä hyviä kuin viimeisin työmme.


Kalustevalmistus ja toimitus

Toimitamme kalusteita julkitiloihin sisustusarkkitehdin suunnitelmien tai asiakkaamme piirroksien mukaisesti valitusta materiaalista valmistettuna. Asennettavien kiintokalusteiden lisäksi toimitamme yksilöllisiä ja laadukkaita säilytyskalusteita, neuvottelupöytiä, sohvia ja erikoiskalusteita.

Asennuspalvelu

Asennamme kiintokalusteet säätöineen ja tarkistuksineen käyttövalmiiksi. Ja mikäli hyvästä suunnittelusta huolimatta kalusteisiin joudutaan tekemään pieniä muokkauksia, kuten sähkölaitteiden johdotuksille läpivientejä, teemme ne paikan päällä sujuvasti ilman kustannuksia lisääviä toimenpiteitä.

Suunnitteluapu

Talon rakennesuunnittelu, talotekniikka ja tilan käyttö asettavat omat vaatimuksensa kiintokalusteiden valinnassa, sijoittelussa ja asennuksessa. Meiltä saat asennuksen lisäksi apua ja näkemystä teknisissä kysymyksissä ja kalusteratkaisuiden valinnassa. Näin asennettava kalustus palvelee tilan toiminallisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla, ja pinta-ala tulee maksimoitua.

Projektinjohto

Nimeämme jokaiseen työhön projektijohtajan joka vastaa, että aikataulu pitää ja kustannukset pysyvät sovittuina. Tehtävä kokonaisuus voi olla yksittäinen toimistotila tai useiden huoneistojen rakennuskohde - hoidamme jokaisen työn ehdottomalla tarkkuudella.